Totara 13: Talent Management voor de 21e eeuw

Als Totara Platinum Partner stonden we al een tijd te popelen achter de schermen… En eindelijk is het zover. Totara’s nieuwe Talent Experience Platform staat live. Hier lees je meer over de kracht van Totara 13.

Learning management system (LMS) voor blended leren

Totara Learn is het geroemde must-have leerplatform voor elke organisatie die flexibel kennis en vaardigheden van medewerkers wil ontwikkelen, op maat van de steeds veranderende noden. Onder meer dankzij de nieuwe mobiele app helpt Totara je om nog doeltreffender leerresultaten te bereiken..

Hét learning experience platform (LXP)

Het LXP van Totara Engage zorgt voor een vloeiend leerproces dat je medewerkers zélf in handen nemen. Dankzij just-in-time en informeel leren sleep je ze mee, zonder de normale workflow van je teams te onderbreken. Je stimuleert ook samenwerking (social learning) en microlearning. Resultaat: kortere leercurves en betere prestaties.

Productiviteit voor de moderne werkplek  

Met Totara Perform boost je de productiviteit van je werknemers op en buiten kantoor. De ongeëvenaarde flexibiliteit van Totara laat je toe performance management processen te ontwikkelen op maat van je organisatie: mét onder meer 360° review en feedback, één-op-één coaching en performance reviews. Kortom: performance wordt een intrinsiek onderdeel van het groei- en leerplan van je medewerkers.

De drie grootste voordelen van het Totara Talent Experience Platform

1. Modulaire aanpak

Je kiest enkel de platformen waar jouw organisatie écht nood aan heeft:

  • Een Learning Management Systeem (LMS) met Totara Learn
  • Een Learning Experience Platform (LXP) met Totara Engage
  • Een Performance Management systeem met Totara Perform

2. Flexibel en op maat

De drie Totara platformen zijn open source. Neo Learning stemt ze af op jouw specifieke wensen, van look-and-feel tot structuur en functionaliteiten. Ben je al Totara klant bij een andere partner maar wil je meer uit het systeem halen? Totara biedt de vrijheid om op elk moment van partner te wisselen. Je leeromgeving verandert naadloos mee.

3. Gebruiksvriendelijk

Totara is bruikbaar op alle toestellen en intuïtief voor L&D verantwoordelijken die het systeem beheren, en eindgebruikers die het leerplatform ervaren.

Onze favoriete nieuwtjes van Totara 13

De nieuwe mobiele app

Microlearning en on-the-go-learning bewijzen steeds meer hun effectiviteit. Daarom is de lancering van een volledig responsieve mobiele app een niet te onderschatten meerwaarde. Android en iOS-gebruikers hebben steeds toegang tot cursussen om hun kennis bij te schaven.

Integratie van Microsoft Teams

Het nieuwe learning experience platform (LXP) van Totara Engage is niet alleen een fantastische tool op zich. Dankzij een slimme integratie communiceert het ook met Microsoft Teams! Zo creëer je een leercultuur terwijl de normale workflow van je medewerkers behouden blijft.

Verhoging van productiviteit

We vinden het geweldig hoe dit nieuwe Totara-platform focust op de productiviteit van de medewerkers. Het is een enorm nuttige toevoeging die ervoor zorgt dat je medewerkers nieuwe skills ook effectief omzetten in prestaties

Over Totara en Neo Learning

Naast onze status als Totara Platinum Alliance Partner gaan we bij Neo Learning ook prat op onze vele bekroningen voor ons werk met Totara. Zo wonnen we de Award voor Best Business Services Project (voor Securitas Aviation ) tijdens de 2019 Totara Awards. Neem zeker ook een kijkje naar onze andere projecten voor meer bekroonde referenties. 

Het Talent Management in jouw organisatie versterken?  

Reken op Neo Learning.

Deze website gebruikt cookies om jou de beste website-ervaring te bieden