Een coach of collega op maat van je noden 

Haal support in huis

Het moderne werken leidt tot nood aan steeds meer digitale trainingen. Dat zorgt voor groeipijnen. Daarom stellen wij één of meer van onze consultants ter beschikking als deeltijdse medewerker of als coach: op maat van jouw specifieke noden. We noemen het de 'Neo Learning Acceleration service'. Want we helpen je er sneller mee vooruit.

Nu van start gaan

Jouw contactpersoon:

Thomas Lauwers
thomaslauwers@neolearning.eu
+32 471 359 247

"Elke leerconsultant in ons team heeft specifieke vakkennis. Jouw team maakt hier gebruik van om werkpunten om te zetten in sterktes. Resultaat? Digitale trainingen die indruk maken en blijven hangen!"  

 • GRAPHIC DESIGN: We zorgen samen voor een look-and-feel die je leeroplossingen een wauw-effect bezorgt én helemaal in lijn ligt met jouw bedrijf of merk.
   
 • PRODUCTIE: We rollen samen onze mouwen op voor de ontwikkeling van leermodules dankzij verschillende authoring tools. We dragen met plezier onze kennis en ervaring over.
   
 • QUALITY CONTROL: Een externe blik doet vaak wonderen om de impact en kwaliteit van je trainingen te verhogen.  Daar zorgen we voor in zowel de storyboard- als de productiefase.
   
 • PROJECT MANAGEMENT: Een digital learning project met strakke deadlines op de rails houden is geen sinecure. We staan je bij met raad en daad.
   
 • LEARNING PLATFORM ONTWIKKELING: The medium is the message. Om de inhoud van je uiteenlopende trainingen efficiënt aan de vrouw of man te brengen, helpen we je graag een gebruiksvriendelijk LMS of LXP te ontwikkelen (Totara, Moodle of andere). We zijn niet voor niets sinds jaren Totara Platinum Partner.
   

Nu mijn specialist(en) binnenhalen

 • INSTRUCTIONAL DESIGN: Om zeker te zijn dat alles wat je team ontwikkelt de gewenste resultaten teweegbrengt sparren we aan het begin van je project om de fundamenten te leggen.
   
 • STORYBOARDING: Om een leermodule, in welke vorm dan ook efficiënt te ontwikkelen en later eventueel aan te passen helpen we je te werken met praktische storyboards.
   
 • COPYWRITING: Door de juiste toon te zetten zorgen we samen voor leeroplossingen die meeslepend zijn. Dat doen we ook door bijvoorbeeld echte verhaallijnen te ontwikkelen.
   
 • TECHNICAL WRITING: Voor technische leermodules met zeer concrete richtlijnen helpen we je aan een foutloos storyboard.
   
 • VERTALING: We hebben talenknobbels in huis om te schrijven in het Nederlands, Engels en Frans. Voor internationale projecten coördineren we alle vertalingen: van Italiaans tot Mandarijns.
   

Hier zit iets in

Hulp nodig bij specifieke leervormen? Laat maar komen! 

De kracht van digitaal leren komt van het veelvoud aan mogelijkheden die het biedt. Dankzij de Neo Learning Acceleration service krijg je alles snel onder de knie. We hebben zowel Neo consultants die je helpen met conceptualiseren, als Neo consultants die je technisch bijstaan.

 • INTERACTIEVE- EN SCENARIO-BASED E-LEARNING: We optimaliseren samen de user experience voor jouw doelpubliek en zetten in op storytelling om wervende leermodules te maken.
   
 • VIDEO LEARNING: We gebruiken de kracht van video om leerinhoud behapbaar en aantrekkelijk te maken: software tutorials, instructievideo’s, animatievideo’s… We puren het beste uit elke aanpak.
   
 • MICROLEARNING: Wil je je doelpubliek triggeren in de workflow zodat ze gewenst gedrag organisch oppikken? Dan staan we je bij met de creatie van korte en gerichte training formats.
   
 • BLENDED- EN MOBILE LEARNING: We helpen je zorgen voor de juiste mix aan leervormen. Oh ja, en ook voor mobiele leeroplossingen staan we je bij.
   
 • NIEUWE LEERVORMEN: leren via podcasts, webinars en virtual classrooms... we helpen je met regie, scripts en de organisatie. Ook helpen we je intrinsieke leermotivatie opwekken bij je medewerkers aan de hand van gamification en social learning.

Vraag ons zeker naar onze cases als je contact opneemt!
 

Versterk mijn leervormen

Maak kennis met jouw
Neo-held(en)

Sta je te popelen om de enthousiaste leerexpert die jouw team zal versterken te ontmoeten?
Of wil je eerst nog wat meer toelichting over de Neo Learning Acceleration service?

Contacteer ons vandaag nog!

Terug naar aanbod

Deze website gebruikt cookies om jou de beste website-ervaring te bieden