arrow-leftarrow-rightdocumenteditfacebookgoogle-plusinstagramlinkedinmarkerpinterestquotetwitter

e-learning rond mededingingsrecht

Medewerkers van Proximus moeten in de dagelijkse praktijk mogelijke gevaren rond de problematiek van mededingingsrecht kunnen herkennen. En indien nodig de juiste acties ondernemen.

Om dit te bereiken zocht Proximus een praktische manier om haar medewerkers vertrouwd te maken met deze complexe problematiek.

problemen herkennen in realistische situaties

Neo ontwikkelde vier modules met verschillende interactieve scenario’s. Gebruikers ervaren aan de hand van realistische en herkenbare situaties wat mededingingsrecht voor hen betekent.

De scenario’s zijn zo opgebouwd dat Proximus-medewerkers verschillende aspecten van de problematiek leren herkennen in de dagelijkse realiteit. Daarin spelen ze een actieve rol. Op basis van parate kennis, moeten gebruikers keuzes maken waarin hun onderscheidingsvermogen op de proef wordt gesteld.

En deze keuzes hebben consequenties… Door gamification toe te voegen in de vorm van boetes voor Proximus of voor henzelf, ervaart elke Proximus-medewerker onmiddellijk de gevolgen van zijn of haar daden. Na elke situatie krijgt de gebruiker te zien waarom het antwoord juist of fout is. 

“Een heldere en concrete opleiding met interessante informatie over een moeilijke materie.”

Proximus-medewerker

Terug naar projecten