arrow-leftarrow-rightdocumenteditfacebookgoogle-plusinstagramlinkedinmarkerpinterestquotetwitter

Brussels Airport Company kiest e-learning op maat

veiligheid op het vliegveld

Veiligheid op een vliegveld is van levensbelang. Niet alleen voor de passagiers, maar ook voor de mensen die er elke dag werken. Brussels Airport Company wil haar werknemers dan ook goed opleiden om gevaarlijke situaties te vermijden.

Specifiek was Brussels Airport Company op zoek naar een cursus op maat voor werknemers die met een voertuig op het tarmac rijden. In combinatie met praktische oefeningen in de Airside Driver simulator moet deze safety training de gebruikers bewust maken van de juist werkwijze en de gevaren op het terrein.

e-learning met levensechte situaties

Voor Brussels Airport Company werkten we een scenario uit op basis van realistische situaties. Mag de gebruiker bijvoorbeeld over een dubbele witte lijn rijden? Moet hij de instructies van de controletoren letterlijk opvolgen? Wat doet hij als hij een voorwerp vindt op het tarmac?

De gebruiker maakt keuzes, en kiest of hij extra informatie bekijkt om meer te weten. Zo neemt hij zelf de controle over zijn leerproces in handen. Op basis van zijn keuzes krijgt de gebruiker intrinsieke feedback.

Terug naar projecten